Met Steven sta je Sterk voor de toekomst!

Welkom bij Steven Sterke Technieken, een bedrijf opgericht om u te voorzien van de nieuwste innovatieve systemen die klaar zijn voor de toekomst.

Installatie van een ventilatiesysteem door een HVAC installateur van Steven Sterke Technieken

Sterke technieken in cijfers

3+
Jaren ervaring
150+
Succesvolle projecten
150+
Tevreden klanten
Een spandoek van Steven Sterke technieken: Sanitair, Verwarming en ventilatie op een hek bij een nieuwbouw
Ons verhaal

Het verhaal over het ontstaan van Steven Sterke Technieken.

Hallo, welkom op de website van Steven Sterke Technieken!
Ik ben Steven en zal mezelf even kort aan u voorstellen.

Mijn secundaire loopbaan heb ik doorlopen op het TISL te Genk. Door de interesse in de nieuwste technologieën en ontwikkelingen, heb ik de keuze gemaakt om de opleiding Industriële Wetenschappen te gaan volgen.

Hierna werd mij duidelijk dat enkel theorie voor mij niet voldoende was. Ik moest mij oriënteren op een markt waarbij technologie en vakwerk samen kwamen. Dit bleek voor mij de HVAC-branche te zijn. Doordat deze sector constant moet vernieuwen en zoeken naar oplossingen om tot een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk te komen, leek mij dit de juiste keuze.

Na 2 jaar studeren behaalde ik mijn getuigschrift "Aannemer installateur centrale verwarming & sanitair". Nog een jaar later behaalde ik mijn GV- en TV- nummer waardoor ook onderhouden en herstelling voortaan tot mijn takenpakket mogen behoren.

Ondertussen heb ik mijn eigen bedrijf opgericht en kan ik mijn kennis overbrengen in de praktijk. Ik zal me blijven bijscholen om zo mijn klanten steeds de beste oplossingen voor de toekomst te kunnen bieden.

Onze missie

Onze missie: "De meest efficiënte en duurzame oplossingen bieden."


Onze missie is om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen op het gebied van verwarmingsinstallaties, sanitair en ventilatie. We streven ernaar om onze klanten te helpen bij het vinden van de meest efficiënte en duurzame oplossingen, die niet alleen de beste prestaties bieden, maar ook bijdragen aan een gezondere en schonere leefomgeving.

Omdat dit voor ons nog niet voldoende was, hebben wij ons geëngageerd om voor elke geplaatste installatie een boom te planten. Hierdoor kunnen we de schadelijke verbrandingsgassen die nog vrijkomen voor een deel omzetten naar zuurstof en zo de natuur nog een extra handje helpen.

Een spandoek van Steven Sterke technieken: Sanitair, Verwarming en ventilatie op een hek bij een nieuwbouw
Het team

Achter elk bedrijf staat ook een team.

John Carter - Constructor X Webflow Template

Steven Szewczykowski

Oprichter en zaakvoerder

Steven zal ervoor instaan dat elke opdracht tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt wordt. Door zijn opleidingen Industriële wetenschappen, sanitair & verwarming heeft hij voldoende basis om mee te kunnen met de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Andy Smith - Constructor X Webflow Template

Dana Claes

Een Sterke vrouw achter Sterke Technieken

Een bedrijf kan alleen maar Sterk zijn als het verhaal klopt. Dana werkt niet rechtstreeks voor het bedrijf maar voorziet Steven steeds van raad en daad.

Matt Cannon - Constructor X Webflow Template

Lowie Szewczykowski

De toekomst

Lowie is de zoon van Dana & Steven. De toekomstvisie van het bedrijf is ontstaan met in het achterhoofd de toekomst van Lowie en alle andere kinderen.

Installateur van verwarming, sanitair of ventilatie gezocht?

Realisaties

Afgewerkte projecten bij onze klanten